Boeken & zines

Burg. Patijnlaan 35 B, Den Haag

Kunstenaarsboek gemaakt naar aanleiding van mijn huis waar ik tot 1976 vier jaar heb gewoond. Eén van de muren in mijn woonkamer was in de loop van die periode vol gegroeid met ‘van alles’. Deze muur heb ik, net voor de verhuizing, uit de hand, maar wel geordend gefotografeerd. Met het idee dat ik er ‘iets’ mee wilde gaan doen. Dat dit pas 38 jaar na dato zou gebeuren kon ik toen niet bevroeden. De pagina’s zijn éénzijdig bedrukt, twee maal door de Riso-pers gehaald, gevouwen en op z’n Japans gebonden met nieten. De 106 pagina’s plus een uitvouw geven in feite een soort van ‘Google-earth’ impressie van die muur. Oplage: 20 exemplaren, gesigneerd en genummerd. Het boek is geselecteerd voor Mooi Marginaal 6.

Andere posts uit deze categorie

Riso introductie folder

Catalogus van expositie in Gallery Mssohkan, Kobe

Mooi Marginaal 2020-2021